četvrtak , decembar 13 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Vlasotinčani sve bolji u plemenitoj borilačkoj veštini

Vlasotinčani sve bolji u plemenitoj borilačkoj veštini

U nastavku takmičenja, u jesenjem delu sezone bokserski klub „Arena“ Vlasotince, na turnirima u organizaciji Bokserskog saveza Srbije, sezonu je nastavio nizom uspeha.
Na takmičenju  u sportskom centru Trstenik u Trsteniku, gde je učešće uzelo 19 klubova sa teritorije vlasotinački bokseri osvojili su četiri zlatne medalje, a osvajači zlatnih medalja su Pavle Takić, Milan Stanojević, Alek Andrejević i Nemanja Stojanović.
Na narednom takmičenju održanom u sportskoj hali „Vlade Divac“ u Vrnjačkoj banji, pred oko 400 ljubitelja plemenite veštine u konkurenciji 22 klubova sa teritorije Srbije, vlasotinački bokseri osvojili su tri zlatne i tri srebrne medalje. Osvajači zlatnih medalja su Pavle Takić, Alek Andrejević i Ognjen Mitić, dok su srebrne medalje osvojili Milan Stanojević, Marko Bidžić i Nemanja Stojanović.

„U narednom periodu očekuju nas takmičenja u Nišu, Aleksincu, Kragujevcu i Jagodini, na kojima očekujemo dobre rezultate i potvrdu najtrofejnijeg bokserskog kluba na prostoru južne Srbije u 2016. godini, kaže predsednik Bokserskog kluba „Arena“ Milan Jović.

Takođe pročitajte

Dani slovenačkog filma u Nišu

Dani slovenačkog filma u organizaciji Društva Slovenaca Sava iz Beograda, ove godine se održavaju četvrti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.