petak , februar 15 2019
Početna / KATEDRA / Više od sto dece na besplatnom kampu Saše Grujića

Više od sto dece na besplatnom kampu Saše Grujića

Više od stotinu dece iz Vlasotinca, Leskovca, Niša i Beograda vežbalo je prethodna dva dana na košarkaškom kampu u Vlasotincu koji je vodio pomoćni trener selektora ruske reprezentacije Saša Grujić, sa kolegama iz Vlasotinca.

Učešće na kampu bilo je besplatno, a ovaj Vlasotinčanin, koji već 13 godina živi i radi u Moskvi, želeo je da to bude poklon rodnom gradu.

.„Mislim da je bilo dobro. Bilo je puno dece, a ona svakako mogu da nastave da treniraju sa mojim kolegama iz Vlasotinca, sa kojima sam i realizovao ovaj kamp.“ – rekao je Grujić.Na pitanje da li će, s obzirom na interesovanje, držati kamp i sledeće godine, on je odgovorio da to zavisi od njegovih obaveza u ruskoj košarkaškoj reprezentaciji.
Roditelji iz okolnih gradova koji su doveli decu na kamp bili su oduševljeni. „Sjajno je bilo. Malo naporno, ali deca su uživala, a i mi sa njima.“ – kaže jedan od mnogobrojnih roditelja koji su došli da podrže svoje najmlađe.
Svi učesnici dobili su majicu, a kamp je organizovan uz podršku opštine Vlasotince, portala Infodesk Vlasotince i SRC Vlasina.

Takođe pročitajte

Za dobro vino Zarezoja se mora ispoštovati

Slaviša Dinić iz Donjeg Matejevca kao svaki pravi vinogradar i vinar današnji dan, 14.februar proveo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.