petak , novembar 16 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Viktoria Kuzmova iz Slovačke pobednica teniskog turnira u Nišu

Viktoria Kuzmova iz Slovačke pobednica teniskog turnira u Nišu

Pobednica „Futures Niš Open 2016“ je Viktoria Kuzmova iz Slovačke. Ona je u finalu bila bolja od Mire Antonitsch iz Austrije sa 2:0 (6/1, 6/2). Viktoria Kuzmova je u polufinalu bila bolja od Petre Uberalove iz Slovačke, a Mira od srpske takmičarke Tamare Čurović.

Amina A. i Angelina G.U kategorije dublova pobednice su teniserke iz Rusije Amina Asnhaba i Angelina Gabueva. One su bile bolje od Natalije Kostić i Tamare Čurović iz Srbije sa 2:0 (7/5, 7/5).

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) od 2. do 10. jula igrao se FJUČERS u ženskoj . seniorskoj kategoriji. Nagradni fond turnira bio je 10.000 dolara.Tamara i Natalija

Za prvi reket turnira borile su se teniserke iz 36 država (Srbija, Rusija, Slovačka, Francuska, Ukrajina, Bugarska, Austrija, Turska, Češka, Južnoafrička Republika, Japan, Velika Britanija, Holandija, Makedonija, Rumunija, Poljska, BIH, Švedska, Italija, Hrvatska, Norveška, Švajcarska, Španija, Izrael, Ekvador, Indija, Kipar, Slovenija, Argentina, Nemačka, USA, Belorusija, Belgija, Danska, Letonija, Maroko).

 

Teniska akademija Živković – TAŽ će već narednog vikenda biti domaćin ETA međunarodnog turnira za juniore i juniorke do 16 godina.

Takođe pročitajte

Uspeh srpskog tima na jednom od najvećih sajmova kreativnosti u svetu

Serbia Fashion Week je dobio poziv da predstavlja našu zemlju na Design & Creativity Week …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.