ponedeljak , novembar 20 2017
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Viktoria Kuzmova iz Slovačke pobednica teniskog turnira u Nišu

Viktoria Kuzmova iz Slovačke pobednica teniskog turnira u Nišu

Pobednica „Futures Niš Open 2016“ je Viktoria Kuzmova iz Slovačke. Ona je u finalu bila bolja od Mire Antonitsch iz Austrije sa 2:0 (6/1, 6/2). Viktoria Kuzmova je u polufinalu bila bolja od Petre Uberalove iz Slovačke, a Mira od srpske takmičarke Tamare Čurović.

Amina A. i Angelina G.U kategorije dublova pobednice su teniserke iz Rusije Amina Asnhaba i Angelina Gabueva. One su bile bolje od Natalije Kostić i Tamare Čurović iz Srbije sa 2:0 (7/5, 7/5).

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) od 2. do 10. jula igrao se FJUČERS u ženskoj . seniorskoj kategoriji. Nagradni fond turnira bio je 10.000 dolara.Tamara i Natalija

Za prvi reket turnira borile su se teniserke iz 36 država (Srbija, Rusija, Slovačka, Francuska, Ukrajina, Bugarska, Austrija, Turska, Češka, Južnoafrička Republika, Japan, Velika Britanija, Holandija, Makedonija, Rumunija, Poljska, BIH, Švedska, Italija, Hrvatska, Norveška, Švajcarska, Španija, Izrael, Ekvador, Indija, Kipar, Slovenija, Argentina, Nemačka, USA, Belorusija, Belgija, Danska, Letonija, Maroko).

 

Teniska akademija Živković – TAŽ će već narednog vikenda biti domaćin ETA međunarodnog turnira za juniore i juniorke do 16 godina.

Takođe pročitajte

Četvrt veka sećanja na učiteljicu Danicu Gorunović Tasić

„U eri modernih komunikacija, kada pisana reč u elektronskom obliku uzima primat, treba podsetiti da …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *