nedelja , februar 17 2019
Početna / ZANIMLJIVOSTI / Veliki komšijski karavan Grand kafe obradovao Nišlije

Veliki komšijski karavan Grand kafe obradovao Nišlije

Danas je u Nišu veliki komšijski karavan Grand kafe bio centar dobrog raspoloženja odakle se širio smeh i već poznati miris sveže pržene, mlevene kafe.

Nišlije su imale priliku da celog popodneva na šetalištu u Obrenovićevoj ulici uživaju u jedinstvenom ukusu omiljene kafe uz poklone, udobne lejzibegove i brojna iznenađenja koje je Grand kafa pripremila za svoje prijatelje u Nišu.Međutim, druženje sa komšijama, kolegama i prijateljima se ne dešava samo određenog dana. Uvek pronađemo malo vremena inačin da se lepa komšijska priča o prijateljstvu, ljubavi i gostoprimstvunastavi. Baš takvu priču Grand kafa već godinama neguje sa svojim potrošačima i upravo je to razlog zašto Dan komšija tradicionalno obeležava putujući i družeći se sa komšijama u mnogim gradovima širom Srbije.
Ovo je samo još jedna u nizu aktivnosti kojima Grand kafa želi da obraduje svoje potrošače i nagradi njihovo poverenje.
Grand kafa je i ove godine realizovala veliki regonalni program lojalnosti“Vidim ti siguran dobitak” u kojem je svojim vernim potrošačima poklanjala vredno Metalac posuđe. Program lojalnosti je trajao punih dva ipo meseca, do 10. jula i za to vreme doneo veliku radost porodicama širom Srbije i regiona. Na zvaničnoj Facebook stranici Grand kafe je veliki broj poruka zadovoljnih potrošača i divnih fotografija poklona. A ako ste i vi među onima koji su do 10. jula poručili svoje poklone, možete ih preuzeti u odabranoj Metalac prodavnici sve do 10. avgusta.

Takođe pročitajte

Sveti Trifun u Srbiji ipak popularniji od Dana zaljubljenih

Danas je dan „D“ za priče o ljubavi i sasvim je sigurno da je većina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.