subota , oktobar 20 2018
Početna / BIZNIS / Vaučeri hit među penzionerima

Vaučeri hit među penzionerima

Od početka godine podeljeno skoro 14.000 vaučera za odmor u Srbiji a 65 odsto vaučera preuzeli su penzioneri. Najtraženije destinacije za odmor su Prolom i Lukovska banja, Banja Koviljača, Kopaonik i Zlatibor.

Na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije stoje precizme instrukcije kako se do ovih vaučera može doći i u kojim ugostiteljskim objektima se mogu koristiti. Na spisku su 506 hotela i restorana.

„Vrednost vaučera iznosi 5.000 dinara i navedeni iznos predstavlja maksimalni iznos sredstava, koja korisnik može jednom koristiti pri subvencionisanom korišćenju usluga smeštaja u ugostiteljskim objektima, bez obzira kolika je vrednost izvršene usluge smeštaja. Vaučer se može koristiti na teritoriji Republike Srbije, izuzimajući teritoriju grada
Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca (izuzeće se ne odnosi na zdravstvene ustanove koje organizuju boravak i pružaju usluge prevencije, lečenja i rehabilitacije u skladu sa Zakonom o turizmu, a koje se nalaze na teritoriji ovih gradova), uputstvo je na pomenutom sajtu.

Predviđeno je da se do 20.novembra podele 46.000 vaučera.

Takođe pročitajte

FUTSAL-I ženska ekipa na radničkim igrama

I ovog oktobra, u organizaciji Sportsko-rekreativnog centra “Vlasina”, održava se tradicionalni turnir u futsalu – …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.