petak , novembar 16 2018
Početna / TRADICIJA / HRANA / Učenici Nemanja i Nikola budućnost roštiljdžijskog zanata
foto Radmila Jović

Učenici Nemanja i Nikola budućnost roštiljdžijskog zanata

Sveukupni pobednik ovogodišnjeg takmičenja učenika srednjih škola u pripremi jela sa roštilja  je Trgovinsko-ugostiteljska škola iz Leskovca čiju su ekipu činili učenici Nemanja Savić i Nikola Pavlović.

14171846_1227572417264405_1423375254_nŽiri  su činili  profesori:Dragiša Miljković iz Beograd, Grozda Stojanović iz Leskovac i Hristo Tončev iz Ćustendila a takmičile su se škole iz Velike Plane, Niša, Ćustendila i domaćini. Ovo takmičenje se održava već 24 godine u okviru Roštiljijade kao prateća manifestacija.

Rezultati takmičenja po kategorijama

Kategorija „Pripremanje ćevapa „

I mesto dele – Miloš Ćirtić i Vuk Stojković (EKONOMSKO-UGOSTITELJSKA ŠKOLA „VUK KARADŽIĆ” – VELIKA PLANA i Aleks Baltov i Božidar Manasijev (PROFESIONALNA GIMNAZIJA PO TURIZAM “Nikolov JonkovVapcarov” – Ćustendil, Republika Bugarska)

II mesto – Nemanja Pavlović i Stefan Jovanović (TRGOVINSKO-UGOSTITELJSKA ŠKOLA Leskovac)

III mesto – Dušan Blagojević i Marija Trajković (UGOSTITELJSKO-TURISTIČKA ŠKOLA – Niš)

Kategorija „Pripremanje pljeskavice“14218131_1227572003931113_953520394_n

I mesto – Nemanja Pavlović i Stefan Jovanović (TRGOVINSKO-UGOSTITELJSKA ŠKOLA Leskovac)

II  mesto – Dušan Blagojević i Marija Trajković (UGOSTITELJSKO-TURISTIČKA ŠKOLA – Niš)

III mesto – Aleks Baltov i Božidar Manasijev (PROFESIONALNA GIMNAZIJA PO TURIZAM “Nikolov Jonkov Vapcarov” – Ćustendil, Republika Bugarska)          

Kategorija „Inovacija“

I mesto – Dušan Blagojević i Marija Trajković (UGOSTITELJSKO-TURISTIČKA ŠKOLA – Niš)

II mesto – Miloš Ćirtić i Vuk Stojković (EKONOMSKO-UGOSTITELJSKA ŠKOLA „Vuk Karadži” – VELIKA PLANA

III mesto – Nemanja Pavlović i Stefan Jovanović (TRGOVINSKO-UGOSTITELJSKA ŠKOLA Leskovac)

 

 

 

Takođe pročitajte

Poziv za polaznike „KreNI4“ konferencije otvoren do sutra

Prijava za polaznike četvrte KreNI konferencije otvorena do sutra 15. novembra do ponoći.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.