utorak , februar 19 2019
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / „Take a Walk” na Musiclandu

„Take a Walk” na Musiclandu

Od ove godine muzičko-kreativni centar Musicland Studio pokreće svoj dugo planirani Musicland Fest“Musicland fest” večeras od 18 časova u dvorištu Galerije “Astrapas”

Musicland fest (1)Ovom  manifestacijom Miodrag Čile Stanković i Milica Veselinović, idejni tvorci festivala,  će sa decom predškolskog i školskog uzrasta  objediniti i prikazati  najkreativnija dela iz oblasti muzičke, likovne i glumačke umetnosti.

Od 18 časova biće prikazana predstava „Rok bajka“ u kojoj glume deca, polaznici muzičko kreativne radionice, uzrasta od 3-10 god. Predstava je adaptacija scenarija „Ljubav je..“ autora Julijane Cvetković, iz vrtića Zvončići

Za sat kasnije predviđeni su predavači a od 20 časova je koncert MusicLand bend čiji su članovi, polaznici škole MusicLand, izvoditi velike muzičke hitove.

Gosti večeri – bend „Take a Walk” nastupiće od 22 časa . Reč je o velikim imenima niške klupske scene i muzičari koji će kraj večeri dovesti do usijanja sa poznatim hitovima Stonesa, Bowie-a, Iggy Pop-a, Lou Reed-a…

Takođe pročitajte

Za dobro vino Zarezoja se mora ispoštovati

Slaviša Dinić iz Donjeg Matejevca kao svaki pravi vinogradar i vinar današnji dan, 14.februar proveo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.