nedelja , septembar 24 2017
Početna / DOŽIVETI STOTU / Svetlosna kozmetologija – aktivacija „gena mladosti“

Svetlosna kozmetologija – aktivacija „gena mladosti“

Svetlosna kozmetologija je energetska tehnologija Novog Doba i kao metoda sistematizovana od strane nemačkih i ruskih specijalista duhovno energetskih metoda, na čelu sa Reiki učiteljem i vrsnim medijem sa dugogodišnjim iskustvom- Sabinom Sangitar Venig.

Ova forma kozmetike je energetskog karaktera i omogućava podmlađivanje na ćelijskom nivou i na nivou DNK. Zasniva se na punjenju ćelija ljudskog organizma Svetlosnom energijom koja radi na veoma visokim frekfencijama što se postiže pomoću energetskih formula i takozvanih kristala realnosti.
Ovaj tip energetske kozmetologije deluje ozdravljujuće na čitavo fizičko telo. Nakon 10 tretmana osoba počinje da oseća i primećuje pozitivne promene u svom telu i u spoljašnjem izgledu, koža postaje nežnija, ubrzava se regeneracija svih organa, emocionalno stanje se vidno poboljšava, dolazi do smirenja i opšte harmonizacije, vraća se vedrina, radost življenja i sposobnost uživanja u svakom trenutku.
Takozvani „gen starenja“ biva podvrgnut transformaciji a „gen mladosti“ se aktivira. Proces starenja se pre svega usporava.
Svetlosna kozmetika se smatra jedinim sigurnim putem borbe protiv starenja jer se u ovom slučaju isceljujujci uticaj vrši na uzrok, a ne na posledicu.
Procesi koji se odvijaju tokom tretmana Svetlosne kozmetologije:
Svetlost utiče energetski na sva suptilna, svetlosna tela ljudskog bića, otklanja takozvana “ dolazeća“ tj. tudja energija i uključuje proces pročišćenja i punjenja energijom svih suptilnih svetlosnih tela osobe, usled čega se emocionalno stanje vidno poboljšava.
Energija utiče podmlađujuće na nivou DNK, organi i tkiva se podmlađuju i tokom svakog sledećeg tretmana, osoba oseća pozitivnu promenu.
Uticaj svetlosne energije ostvaruje se kako na fizičko telo tako i na suptilne nivoe ljudskog bića, kako bi se postigli vidljivi rezultati potrebno je najmanje 10 tretmama. U tih 10 tretmana može a i ne mora da se aktivira proces čišćenja – oslobađanje od toksina.
Efekti čišćenja mogu biti:
Blaga prehlada, pozitivan umor,povećano znojenje, kratkotrajne i privremene promene na koži u vidu bubuljica, blagog crvenila i sl., kratkotrajna nesanica…
Posle svakog tretmana se koristi energetizovana krema, kupka ili sapun koju klijent odabere ili nabavi samostalno.

Svetlosni kozmetolog
Reiki Master
Dragana Kocić

Takođe pročitajte

Jesenji detoks vikend

Kada ste poslednji put zastali, odvojili vreme samo za sebe i osetili pravi balans duha …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *