subota , novembar 18 2017
Početna / DOŽIVETI STOTU / Svetlosna kozmetologija – aktivacija „gena mladosti“

Svetlosna kozmetologija – aktivacija „gena mladosti“

Svetlosna kozmetologija je energetska tehnologija Novog Doba i kao metoda sistematizovana od strane nemačkih i ruskih specijalista duhovno energetskih metoda, na čelu sa Reiki učiteljem i vrsnim medijem sa dugogodišnjim iskustvom- Sabinom Sangitar Venig.

Ova forma kozmetike je energetskog karaktera i omogućava podmlađivanje na ćelijskom nivou i na nivou DNK. Zasniva se na punjenju ćelija ljudskog organizma Svetlosnom energijom koja radi na veoma visokim frekfencijama što se postiže pomoću energetskih formula i takozvanih kristala realnosti.
Ovaj tip energetske kozmetologije deluje ozdravljujuće na čitavo fizičko telo. Nakon 10 tretmana osoba počinje da oseća i primećuje pozitivne promene u svom telu i u spoljašnjem izgledu, koža postaje nežnija, ubrzava se regeneracija svih organa, emocionalno stanje se vidno poboljšava, dolazi do smirenja i opšte harmonizacije, vraća se vedrina, radost življenja i sposobnost uživanja u svakom trenutku.
Takozvani „gen starenja“ biva podvrgnut transformaciji a „gen mladosti“ se aktivira. Proces starenja se pre svega usporava.
Svetlosna kozmetika se smatra jedinim sigurnim putem borbe protiv starenja jer se u ovom slučaju isceljujujci uticaj vrši na uzrok, a ne na posledicu.
Procesi koji se odvijaju tokom tretmana Svetlosne kozmetologije:
Svetlost utiče energetski na sva suptilna, svetlosna tela ljudskog bića, otklanja takozvana “ dolazeća“ tj. tudja energija i uključuje proces pročišćenja i punjenja energijom svih suptilnih svetlosnih tela osobe, usled čega se emocionalno stanje vidno poboljšava.
Energija utiče podmlađujuće na nivou DNK, organi i tkiva se podmlađuju i tokom svakog sledećeg tretmana, osoba oseća pozitivnu promenu.
Uticaj svetlosne energije ostvaruje se kako na fizičko telo tako i na suptilne nivoe ljudskog bića, kako bi se postigli vidljivi rezultati potrebno je najmanje 10 tretmama. U tih 10 tretmana može a i ne mora da se aktivira proces čišćenja – oslobađanje od toksina.
Efekti čišćenja mogu biti:
Blaga prehlada, pozitivan umor,povećano znojenje, kratkotrajne i privremene promene na koži u vidu bubuljica, blagog crvenila i sl., kratkotrajna nesanica…
Posle svakog tretmana se koristi energetizovana krema, kupka ili sapun koju klijent odabere ili nabavi samostalno.

Svetlosni kozmetolog
Reiki Master
Dragana Kocić

Takođe pročitajte

Tatjana Filipović-Snaga porodice je pobedila rak

Tatjana Filipović (43), diplomirani ekonomista i izvršni direktor finansijsko- komercijalnih poslova JKP-a „Vodovod“ iz Leskovca, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *