sreda , oktobar 24 2018
Početna / KATEDRA / Sve o NASI iz prve ruke

Sve o NASI iz prve ruke

Organizacija Connect Center organizuje predavanje Elizabet Blom, menadžera za tehničke operacije svemirskih letelica u NASA, pod nazivom„Pogled na Svemir iz Nase“ u četvrtak 19. jula od 18h u Deli prostoru u Nišu. 

Elizabet će na predavanju pričati o svom iskustvu u Nasi, šta znači raditi u najvećoj organizaciji na svetu koja se bavi svemirskim pitanjima i kako izgleda njen običan radni dan. Jedna od tema napredavanju biće i njen put od fakulteta do posla u Nasi, a pokriće i tehničke aspekte svog trenutnog posla.

Predavanje će biti na engleskom jeziku.

Elizabet Blom već 20 godina radi u Nasi, gde je promenila šest pozicija. Njena trenutna pozicija je menadžer za tehničke operacije svemirskih letelica (Extravehicular Activity Flight Increment Manager) što podrazumeva koordinaciju i upravljenje svih aktivnosti astronauta van svemirske letelice na Međunarodnoj svemirskoj stanici (International Space Station).

Učešće na događaju je besplatno.

Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem prijavne forme.Više informacija o događaju možete naći naFacebook događaju.

Organizacija Connect Center osnovana je 2015. godine u Nišu od strane američke porodice iz Teksasa, SAD. Ima za cilj zbližavanje kultura i širenje ideje multikulturalnosti kroz organizaciju edukativnih, zabavnih i humanitarnih događaja.

Više informacija možete pronaći na vebsajtu organizacije Connect Center.

Takođe pročitajte

Restoran „Vis“ na popularnom izletištu oaza za porodična okupljanja

Na nadmorskoj visini na idealnih 800 metara  a samo 12,5 kilometara od Niša u prelepom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.