petak , decembar 14 2018
Početna / BIZNIS / Stipendije za učenje stranih jezika u centru „Kapital IN“

Stipendije za učenje stranih jezika u centru „Kapital IN“

Studentski web servis i časopisi Kapital IN, Centar za učenje stranih jezika nagrađuju najbolje sudente i učenike srednjih škola stipendijama za besplatno učenje stranih jezika.

Konkurs je otvoren do 25.avgusta.

U okviru ovog programa “Education without borders“ organizuju se kursevi engleskog, nemačkog, španskog i norveškog jezika.

Template-ko-može-da-se-prijavi Konkurs je otvoren za studente državnih i privatnih fakulteta u Nišu, koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili minimalnu prosečnu ocenu od 8.50. Učenici koji su u prethodnoj školskoj godini ostvarili odličan uspeh, mogu da se prijave i uđu u konkurenciju za stipendiju. U obe kategorije, van nastavne aktivnosti, kao i rezultati sa takmičenja biće prednost za kandidate prilikom rangiranja.

Najbolji kandidati biće nagrađeni punom stipendijom, koja podrazumeva besplatno učenje izabranog jezika u periodu od oktobra 2016. do januara 2017. godine. Svi kandidati koji nakon konkursa uđu u finalnu fazu selekcije dobiće popust od 30% do 50% u odnosu na redovnu cenu kursa. Svi prijavljeni kandidati koji ispunjavaju osnovne uslove konkursa dobiće popust od 15%.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na konkurs popunjavanjem prijavnog formulara.
Više detalja o konkursu možete naći na: www.kapitalmagazin.rs

Takođe pročitajte

Učimo da bismo čuvali i štitili životnu sredinu

Udruženje Mladima na dar sprovelo je u toku ove godine projekat pod nazivom „Učimo da …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.