ponedeljak , oktobar 22 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / „Stado“ i „Vajana“ do kraja novembra u Cineplexxu

„Stado“ i „Vajana“ do kraja novembra u Cineplexxu

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Niš za period od 24. do 30. novembra nalaze se dva nova naslova, domaći film „Stado“ i animirani film „Vajana“.

stado_plakat„Stado“ – rediteljski prvenac Nikole Koja, u kojem glavnu glumačku četvorku zajedno sa Kojom čine Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković.

https://www.youtube.com/watch?v=hjZL-ZKEC6s

„Vajana“ (sinhronizovano) 3D – animirana avantura o živahnoj tinejdžerki sinhronizovana na srpski jezik – https://www.youtube.com/watch?v=6G3jga09grE&t=8s

Iz studija za animaciju Volt Dizni stiže „Vajana“, neverovatna animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod.

P1.43 (MOANA_011J_G - German Payoff Poster)
P1.43 (MOANA_011J_G – German Payoff Poster)

Za vreme tog putovanja upoznaće nekada moćnog poluboga Mauija (Marko Kon) i ubediti ga da se priključi njenoj misiji da postane „nalazač puta“, kao što su to njeni preci bili. Oni će zajedno nastaviti putešestvije otvorenim okeanom nabijeno akcijom, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Vajana (Ivona Rambosek) ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet…

Takođe pročitajte

Psalmi Nade Aničić Crljenice u službi poezije i humanosti

„Psalmi u svili duše“ Nade Aničić Crljenice su plave, pesme pisane rosom neba i zanosom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.