četvrtak , decembar 13 2018
Početna / KATEDRA / Srećan Dan prosvetnih radnika

Srećan Dan prosvetnih radnika

Iako se, po odluci Ujedinjenih nacija, Danom prosvetnih radnika smatra 5. oktobar, u Srbiji prosvetni radnici proslavljaju svoj dan, 8. novembra, što je nepouzdani datum rođenja Vuka Stefanovića Karadžića.
dan-prosvetnih-radnika-8-oktobarU Osnovnoj školi “8. oktobar“ u Vlasotincu obeležen je Dan prosvetnih radnika Srbije nizom aktivnosti.
Članovi Učeničkog parlamenta OŠ “8. oktobar“, uz koordinaciju rukovodilaca Jelene Đokić i Dragane Stamenković, kreirali su panoe, posvećene nastavnicima, ističući značaj obrazovanja, kao i učitelje i nastavnike kao važne ljude u formiranju ličnosti učenika. Svojim nastavnicima su darovali pismo Abrahama Linkolna učitelju i čestitali ovaj značajan dan.
„Učenici sedmog i osmog razreda preuzeli su ulogu nastavnika, pripremili i održali časove o nejadnačinama i trouglu, pripoveci Sve će to narod pozlatiti. Svoje nastavnice Srpskog jezika, Istorije i Matematike – Ivanu Cekić, Ivanu Stojković i Draganu Stamenković, vratili su u đačke klupe i podsetili ih kako je to biti učenik,  kaže PR šve škole Ivana Cekić.

 

Takođe pročitajte

Mladi violinista iz Irana zavoleo Niš

Tinejdžer Kamran H. iz Irana krenuo ka zapadnoj Evropi, ali je sa svojim instrumentom zastao …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.