sreda , mart 27 2019
Početna / BIZNIS / Srbija za mlade organizuje posetu Sajmu turizma u Beogradu

Srbija za mlade organizuje posetu Sajmu turizma u Beogradu

Organizacija Srbija za mlade poziva sve zainteresovane da im se pridruže uposeti 40.Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu 24.februara ove godine.Na jednom mestu predstavljaju se turističke agencije, savezi, turističke organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori i kampovi. Posetioci sajma mogu da očekuju mnogobrojne popuste i pogodnosti.

Za sve zainteresovane moguće je učešće i na BTC konferenciji (Belgrade Tourism Conference), gde će  svi učesnici imati priliku da naBeogradskom sajmu turizma  prisustvuju prezentovanju novih znanja iz turizma, menadžmenta događaja, hotelijerstva, destinacijskog menadžmenta, marketinga i internet marketinga u turizmu. Na ovogodišnjoj konferenciji tema će biti „Preduzetništvo u turizmu“, a o predavačima možete više naći na zvaničnoj stranici događaja  www.beltic.org.

Više o samoj ponudi i načinu prijave možete pronaći na facebook stranici Srbija za mlade Niš . Organizacija Srbija za mlade osnovana je u Beogradu 6.oktobra 2011.godine. Cilj organizacije je promocija i razvoj omladinskog turizma u Srbiji koji ostvaruje kroz organizovanje brojnih edukativnih putovanja i edukacija širom Srbije.
PRIJAVE zasajamslati do 22.02.2018.na email nissrbijazamlade@gmail.com ili na telefon: 0611540899 ili063/1464111.

 

Takođe pročitajte

Frankofoni dani- Film „Slaba tačka“ u NKC-u

U maloj sali Niškog kulturnog centra u utorak 26. marta od 19 časova možete pogledati …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.