petak , novembar 16 2018
Početna / BIZNIS / Sergej Ćetković: Porodični odlazak na modne revije

Sergej Ćetković: Porodični odlazak na modne revije

Od kada se pojavio na muzičkoj sceni, pop zvezda Sergej Ćetković nastojao je da pažnju publike privlači isključivo svojim stihovima, a privatni život da sačiva samo za sebe. I uspevalo mu je. Poslednjih godina isticao je da su ćerke Mila i Lola, kao i supruga Kristina centar njegovog sveta, ali ih nije eksponirao u javnosti, pa su se u medijima retko mogle videti porodične fotografije ovog pevača. Međutim, Ćetković je nedavno odstupio od tog pravila i svoje tri dame poveo je u Novi Sad na modne revije u okviru manifestacije Serbia Fashion Week.

„Oduševljen sam svim onim što smo videli i zaista smo uživali. Primetio sam da je u organizacionom smislu Serbia Fashion Week manifestacija na veoma visokom nivou. Svaka čast. Nismo mogli da ispratimo baš sve revije, pogledali smo tri. Došli smo da podržimo sestru moje supruge, kreatorku Natašu Pejović koja je predstavila fantastičnu kolekciju – rekao je Sergej.

Ćetkovići su iz prvog reda pratili revije, a kada su se pojavile manekenke u modelima  crnogosrske modne dizajnerke Nataše Pejović, devojčice Mila i Lola koje su za ovu priliku uskladile stajling i obuikle prelepe crvene haljinice, netremice i uz osmeh divile su se kreacijama na pisti s nestrpljenjem iškekujući da vide svoju tetku i da je podrže aplauzom.

Takođe pročitajte

Popust od 10% na svim letovima iz Niša

Popust od 10% na grupe od 11 i više osoba za sve letove koji su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.