utorak , februar 19 2019
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Sedam decenija „vespe“ u Sinagogi

Sedam decenija „vespe“ u Sinagogi

Povodom jubileja šarmantnog dvotočkaša, u nedelju, 12. juna, otvara se izložba „70 godina vespe“ u galeriji Sinagoga u Nišu. Posetioci će moći da se upoznaju sa istorijatom ovog vozila kroz stare modele, muziku, način odevanja i fotografije.

„Izložba će trajati dve nedelje i na njoj će biti postavljene fotografije od posleratnih vespi do modela iz osamdesetih godina prošlog veka“, najavio je počasni predsednik Vespa kluba Naissus profesor Slavoljub Stanković na pres-konferenciji u Media i reform centru.

Izložbu će posetiti i učesnici Vespa skupa 2016 koji se u Nišu održava od 24. do 26. juna. Organizator skupa i predsednik Vespa kluba Naissus Dejan Andrejević očekuje da ove godine „po broju učesnika prevaziđemo prethodne moto-skupove, jer je interesovanje izuzetno veliko. Biće učesnika iz čitavog regiona – Makedonije, Bugarske, Crne Gore…“

U Vespa klubu Naissus s ponosom ističu da je ovaj klub kandidat za prijem u Svetski vespa klub. Niški klub postoji skoro četiri godine i trenutno broji 22 člana.

Takođe pročitajte

Iskoristite svetski dan turističkih vodiča na najbolji način

Povodom Svetskog dana turističkih vodiča Udruženje turističkih vodiča Niš organizuju besplatna razgledanja Niša i okoline …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.