utorak , oktobar 23 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Sedam decenija „vespe“ u Sinagogi

Sedam decenija „vespe“ u Sinagogi

Povodom jubileja šarmantnog dvotočkaša, u nedelju, 12. juna, otvara se izložba „70 godina vespe“ u galeriji Sinagoga u Nišu. Posetioci će moći da se upoznaju sa istorijatom ovog vozila kroz stare modele, muziku, način odevanja i fotografije.

„Izložba će trajati dve nedelje i na njoj će biti postavljene fotografije od posleratnih vespi do modela iz osamdesetih godina prošlog veka“, najavio je počasni predsednik Vespa kluba Naissus profesor Slavoljub Stanković na pres-konferenciji u Media i reform centru.

Izložbu će posetiti i učesnici Vespa skupa 2016 koji se u Nišu održava od 24. do 26. juna. Organizator skupa i predsednik Vespa kluba Naissus Dejan Andrejević očekuje da ove godine „po broju učesnika prevaziđemo prethodne moto-skupove, jer je interesovanje izuzetno veliko. Biće učesnika iz čitavog regiona – Makedonije, Bugarske, Crne Gore…“

U Vespa klubu Naissus s ponosom ističu da je ovaj klub kandidat za prijem u Svetski vespa klub. Niški klub postoji skoro četiri godine i trenutno broji 22 člana.

Takođe pročitajte

Nagrađene tri kratke priče na konkursu „Vukašin Conić“

Na Deveti književni konkurs za kratku priču „Vukašin Conić“ stiglo je 249 priča 158 autora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.