Šampioni međunarodnog takmičenja u gastronomiji (SPISAK POBEDNIKA)

Treći Internacionalni gastro turisitički šampionat, koji je okupio oko 400 takmičara iz svih delova sveta, je završen ali je po organizaciji i izboru učesnika zadao domaći zadatak svima koji žele da organizuju slične događaje.

Najbolji kuvari iz 20 zemalja dobili su medalje i pehare.

gastronomi stevo karapandza i zoran mirasevicSud o tome ko je najbolji doneli su ljudi za koje se može reći da su priznati u svetu kulinarstva. Među svetski priznatim kuvarima u žiriju je i  bio i čuveni Stevo Karapandža.

Organizator šampionata je Udruženje ugostitelja i turističkih poslenika Niš.

Takmičenje u spremanju jela na moderan način do 23 godine

MILOŠ TOTOVIĆ – KRAGUJEVAC 

gastronomi nisTakmičenje u spremanju jela na moderan način do 23 do 100 godina godine

DENIS ČRLENJAK – HRVATSKA                                                                                                                                                                                      

Takmičenje u spremanju jela od ribe, riblje čorbe, ribljeg paprikaša

VLADO NOVOSELAC – SLOVENIJA                                                                         

Takmičenje u spremanju jela nacionalne kuhinje

RESTORAN  PREZIDENT LUX                                                                                                          

gastronomi nis gradska kucaTakmičenje u spremanju jela sa roštilja  MRNJAK PIROT                                                                                                                                                                                                                                

Takmičenje u pripremanju pice na klasičan način,kreativni i alternativni

KOSTAS ZIABROS GRČKA                                                                           

Takmičenje flambera- spremanje jela pred gostom

OVIDIU CHEABAC – RUMUNIJA                                                                                                                     

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   NAJBOLJI RESTORAN

JUG RESTORAN ĐEVĐELIJA

NAJBOLJI KUVAR

BOBAN SIMOVSKI

PRVO MESTO U KATEGORIJI VISOKIH ŠKOLA

 VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ESKOVAC

NAJBOLJA UGOSTITELJSKO TURISTIČKA ŠKOLA

 UGOSTITELJSKO TURISTIČKA ŠKOLA ESKOVAC

ZLATNI TANJIR  ZA KVALITET

PICERIJA PRVA MAMA ROSA – PIROT                                                                                            SONJA STOJANOVIĆ

Takođe pročitajte

Misterija jednog izgubljenog grada među stranicama knjige Veroljuba Trajkovića

Luksuzno opremljena, dvojezična knjiga na četiri stotine strana “Caričin grad – izgubljeni grad u podnožju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.