subota , decembar 15 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Sajam turizma u Nišu : Merak nema cenu!

Sajam turizma u Nišu : Merak nema cenu!

U hali Čair od 26. do 28.aprila biće održan 17.Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora pod nazivom „Merak nema cenu“

Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu očekuje vas veliki broj izlagača iz Srbije i regiona, kao i turističkih agencija koje će predstaviti ponudu za predstojeću letnju sezonu.

Posebna tema ovogodišnjeg Sajma je GASTRONOMIJA. Prvog dana posetioci i učesnici će imati priliku da degustiraju najukusnije specijalitete niške kuhinje, dok će se drugog (27.4.) i trećeg dana (28.4.) predstaviti učesnici iz cele Srbije i regiona. Uz dobru hranu ide uvek i dobro piće, a za to će se pobrinuti vinari koji će predstaviti najbolja vina niškog kraja.

U sredu, 27. aprila  biće organizovana 3. Konferencija o avanturistčkom turizmu i aktivnom odmoru u prirodi sa temom – Značaj razvoja avanturističkog turizma za lokalnu zajednicu i ekonomiju.Na ovogodišnjoj Konferenciji predstaviće se klubovi i organizacije čije aktivnosti u oblasti avanturističkog tuirzma sadrže viziju i ciljeve lokalnog ekonomskog razvoja opština i gradova iz kojih dolaze.

Ulaz za posetioce je besplatan!

Organizator Sajma : Turistička organizacija Niš (www.visitnis.com)

Takođe pročitajte

Turizam je ozbiljna razvojna šansa

Programom razvoja turizma za period od 2019. do 2024.godine, sa akcionim planom, odredili smo prave …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.