četvrtak , februar 22 2018
Action Coin
Početna / BIZNIS / Ryanair leti iz Niša do Bratislave za 19,99 evra

Ryanair leti iz Niša do Bratislave za 19,99 evra

Ryanair, evropska niskotarifna aviokompanija objavila je danas novu liniju iz Niša za Bratislavu sa sa dva leta nedeljno koji počinju 31. oktobra ove godine pored već najavljene linije za Berlin.

Potrošači i putnici u Srbiji ove zime dobijaju još dve linije iz Niša i mogu da očekuju dalja unapredjenja kroz program RyanairaAlways Getting Betterkoji uključuje nove linije, nove tehnologije, novi interijer avio kabina i veću ponudu niskih cena.

Ryanair će proslaviti objavu nove linije Niš-Bratislava puštanjem u prodaju avio karte sa početnom cenom od 19.99 / evra ili  2.444 dinara  za putovanja u novembru ove godine. Ove niske cene karata dostupne su na sajtu www.ryanair.com do četvrtka u ponoć (19. maja.).

David O’Brien iz Menadzmenta Ryanaira izjavio je u Nišu da ih raduju nove linije iz Niša.

„Ove nove linije su idealne kako za poslovne tako i za privatne potrošače i mi se radujemo otvaranju dodatnih linija u buducnosti. Kako će se karte po ovim fantastično niskim cenama brzo rasporodati savetujemo kupcima da što pre odu na sajt www.ryanair.com i ne propuste ovu priliku”.

Takođe pročitajte

Srbija za mlade organizuje posetu Sajmu turizma u Beogradu

Organizacija Srbija za mlade poziva sve zainteresovane da im se pridruže uposeti 40.Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *