petak , novembar 16 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Radničke sportske igre po drugi put u SRC „Vlasina“

Radničke sportske igre po drugi put u SRC „Vlasina“

Po drugi put u hali Sportsko rekreativnog centra „Vlasina“ u Vlasotincu organizuju se radničke sportske igre na kojima ove godine za pobednički pehar bore 14 ekipa.

Dejan Čikić, direktor SRC „Vlasina“ kaže da im je cilj da promovišu bavljenje sportom i druženje i da interesovanje ekipa ali i publike govore da su napravili dobar potez.

„Svake večeri veliki broj građana prati utakmice i navija. Igra se po pravilima UEFA i pripremili smo odličan sportski ambijent, kaže Čikić.

Takmičenje je počelo 19.septembra a finale je 10. oktobra, na Dan opštine, kada će se znati koja je ekipa bila najbolja.

U prvoj utakmici između ekipe prosvetara i „Elrada“ rezultat je bio nerešen. „Poštari“ i „Jala“ su u drugoj utakmici savladali ekipu ciglane „Mladost“ ali je ekipa „Elektrodistribucije“ pobedila „Elrad WS“ dok je ekipa saobračajnih usluga sa čak 6:2 pobedila ekipu „Grunera“…

 

Inače, pobedniku sledi nagrada od 10 hiljada dinara i pobednički pehar, drugoplasirani dobija sedam hiljada dinara a trećeplasirani pet hilajda dinara.

Takođe pročitajte

Popust od 10% na svim letovima iz Niša

Popust od 10% na grupe od 11 i više osoba za sve letove koji su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.