sreda , januar 23 2019
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Prvi rock i house festival u Sokobanji

Prvi rock i house festival u Sokobanji

U Sokobanji će se od 22. do 24. jula po prvi put organizovati festival rock i house muzike pod nazivom Green heart fest.

Program će se odvijati tri dana na dva stejdža . Dnevni stejdž je zamišljen da bude na akvaparku Podina , na njemu će nastupati najpopularniji dj i hip hop izvođači iz naše zemlje i program će trajati od 12 do 18 časova .Ulaz neće biti dodatno naplaćivan već će važiti standardna cena ulaznice za akva park.
Nakon završenog programa na dnevnom stejdžu program se nastavlja na Glavnoj bini koja će biti stacionirana u samom centru Sokobanje na mermernom šetalištu . Program će trajati od 19 časova do jedan sat nakon ponoći. Na Glavnoj bini tokom tri dana festivala nastupiće najpopularniji bendovi MVP. Atheist rep, Zabranjeno pušenje, Ortodoks celts, Novembar, Van gogh,Vrelo, Irie fm, Sars, Stereo banana, Struka,Gru, Bane Lalić, Sevdah  Baby, Beatshakers, Gramofonđžije i drugi.
Ulaz će biti besplatan . 
 
U toku festivala posetioce očekuju još mnogobrojni dodatni program i razna druga iznenađenja u dolini između planina Rtanj i Ozren.

Takođe pročitajte

Pihtijada u Vlasotincu – tradicija će biti sačuvana

Tročlani žiri koji su činili pobednici sa predhodnih Pihtijada imao je težak zadatak da mežu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.