subota , jun 23 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Promocija škole i zajedništva na američki način (VIDEO)

Promocija škole i zajedništva na američki način (VIDEO)

Osnovna škola „Čegar“ prva je za sada iz Niša koja je prihvatila učešće u nadmetanju za najbolji  LIPDUP film koji ima za cilj promociju škole i zajedništva a organizator prvog nadmetanja u Srbiji je Učiteljsko društvo Leskovac

Lipdub filmovi su neka vrsta muzičkih promotivnih spotova koji izgledaju kao da su snimljeni u jednoj sekvenci ili bar tako izgledaju i veoma su popularni u SAD.

osnovna skola cegar nis KREF

Prave se i dizajniraju u cilju promovisanja škole, kako bi privukli veći broj novih učenika. Libdub film je sredstvo za komunikaciju preko interneta jer se prikazuju kapaciteti školskog objekta i mogućnosti koje škola pruža. Kako su to uredili niški osnovci pogledjate ovde:

Svi filmići  po konkursu koji je objavilo Učiteljsko društvo Leskovac moraju biti postavljeni na kanalu do 25.maja a rezultati će biti objaljeni do 5.juna. Svečano proglašenje i projekcija fimova biće održana na Kopaoniku u Brzeću krajem septembra u okviru programa Učiteljijade SURSa.
„Jedna od karakteristika ove vrste filmova je da se snima grupa ljudi ili učenika i da oni izvode kordinisane i uvežbane situacije i pokrete u trenutku kada kamera naiđe na njih.Preporuka je da se nijedna grupa ne nađe duže od 20 sekundi u kadru. U filmu ne postoji glavni glumac , svi akteri su podjedanko važni, stoji kao uputstvo koje je objavljeno na sajtu Učiteljskog društva.

 

 

Takođe pročitajte

Nagrada za najlepše dvorište Ljubiši Cvetkoviću

U okviru konkursa ,,Neka cveće govori“ izabrano je najlepše dvorište, balkon i dvorište stambene zgrade.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.