nedelja , februar 17 2019
Početna / BIZNIS / Povratna karta do Dubaija za 240 evra

Povratna karta do Dubaija za 240 evra

U okviru jesenje akcije „Flydubai“ odobrava se popust do 30 posto na cene avio karata do Dubaija i dalje do ostalih odredišta iz svoje bogate mreže linija.

Putnici koji planiraju da putuju u periodu od 1. oktobra do 15. decembra ove godine mogu da kupe karte do 4. oktobra u podne i da ostvare pravo na popust. U okviru ove globalne promotivne akcije „Flydubai“ nudi povratnu kartu do Dubaija po ceni od 240 evra.

U ovu cenu su uračunate sve aerodromske takse i uobičajena nadoknada za izdavanje karte, a cena obuhvata i prevoz prtjaga do 20kg, ručnog prtljaga do 7kg kao i topli obrok na letovima između Beograda i Dubaija. Na ostalim relacijama hrana i piće se plaćaju dodatno.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do popularnog Kolomba (Šri Lanka) može da se kupi već za 278 evra dok je Zanzibar moguće izabrati za 459 evra. Na promociji su i karte u biznis klasi, a let do Dubaija uz udobnost i vrhunsku uslugu ove klase košta 630 evra.

Karte po ovim cenama mogu se kupiti u predstavništvu avio-kompanije Flydubai u Beogradu, Kneza Mihaila 30/III. Telefon za informacije je: 011/328-2271, a email adresa: flydubai@eunet.rs ili sales@flydubai.rs

Karte se mogu kupiti i preko interneta kao i u svim ovlašćenim turističkim agencijama gde je moguća drugačija cena u zavisnosti od visine agencijske nadoknade za izdavanje karte.

Takođe pročitajte

Ljukijev roštilj – zato što u Zemunu nema laganje

Kada je nekome idol Dragoljub Gligorijević, poznat kao „Dragi Bure“, rodonačelnik leskovačkog roštilja, onda on …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.