Potrebni praktikanti Deli prostoru u Nišu

Deli prostor ima potrebu za angažovanjem dvoje praktikanata za organizaciju događaja.

Tokom šestomesečne prakse u Deli prostoru praktikanti će imati priliku da učestvuju u svim fazama planiranja i sprovođenja projekata iz različitih oblasti, u organizaciji konferencija, treninga, volonterskih akcija i drugih događaja, kao i u komunikaciji sa kompanijama, donatorima i drugim organizacijama. Rok za prijavu je 28. februar 2019. godine do 12h.

Zaduženja:

– Logistička i administrativna podrška pri organizaciji događaja

– Angažovanje tokom implementacije projektnih/programskih aktivnosti

Praksu zapošljavanja mladih sprovodimo uz podršku Projekta Podsticanje zapošljavanja mladih (YEP) koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ pod pokroviteljstvom nemačke vlade i nemačkog Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) i u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

KO SU IDEALNI KANDIDATI I ŠTA IM DELI PROSTOR NUDI?

Idealni kandidati za praksu u Deli prostoru

– Studenti završnih godina, master studija ili mladi diplomci
– Zainteresovani za CSR (društveno odgovorno poslovanje), socijalno preduzetništvo i preduzetništvo mladih
– Sposobni za samostalnu usmenu i pisanu komunikaciju na srpskom/engleskom jeziku.

Šta vam Deli prostor nudi?

– Priliku za usavršavanje i sticanje radnog iskustva kroz rad sa stručnim pojedincima i organizacijama
– Mogućnost saradnje sa najvećim i najodgovornijim kompanijama, uglednim domaćim i međunarodnim institucijama i organizacijama
– Priliku da budete deo dinamičnog i kreativnog okruženja
– Potvrdu o obavljenoj radnoj praksi po završetku prakse.

Više na klikom na link ovde .

Takođe pročitajte

U Grčku sada možete otputovati avionom i autom, ali i liftom

Voleli biste da saznate više o Staroj Grčkoj, ali niste ljubitelj gabaritnih i suvoparnih istorijskih …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.