četvrtak , februar 21 2019
Početna / BIZNIS / Portal „TakoLako Shop“ stekao poverenje e-Trustmark

Portal „TakoLako Shop“ stekao poverenje e-Trustmark

Najveća online prodavnica u Srbiji „TakoLako Shop„, koja posluje u sastavu Nelt Grupe, zvanično je stekla e-Trustmark oznaku poverenja, što ukazuje da se ovom portalu može verovati kada je reč o online kupovini i isporuci roba.Ovu oznaku, koju dodeljuje projekat „Razvoj elektronskog poslovanja“ a finansira ga Evropska unija, koriste Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i Ministarstvo privrede Republike Srbije.

Cilj projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“ je povećanje konkurentnosti kroz jačanje privatnog sektora, uz poseban naglasak na mala i srednja preduzeća. Kreiranje sistema sertifikacije e-Trustmark predstavlja direktnu podršku i podsticaj za učešće u elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju kako za preduzeća, tako i za stanovništvo, odnosno potrošače.

Marko Ilić, menadžer operacija Tako Lako Shop „Ova oznaka poverenja je potvrda da se razvijamo u dobrom smeru. Pored široke i povoljne ponude TakoLako šopa, na prvom mestu je uvek vrednost, koju želimo da gradimo zajedno sa našim kupcima.“ izjavio je Marko Ilić, menadžer operacija TakoLako Shop.

TakoLako Shop posluje u sastavu Nelt Grupe od 2015. godine a kupcima nudi pouzdanu uslugu i najširi asortiman proizvoda po najboljim cenama, uz stalne sezonske i taktičke akcije. Ono što TakoLako Shop čini jedinstvenim u Srbiji je saradnja sa maloprodajnim lancem Corner Shop, koja omogućava potrošačima besplatne isporuke u svim Corner Shop objektima širom zemlje.

Takođe pročitajte

Sveti Trifun u Srbiji ipak popularniji od Dana zaljubljenih

Danas je dan „D“ za priče o ljubavi i sasvim je sigurno da je većina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.