četvrtak , februar 21 2019
Početna / KATEDRA / Poklon rodnom gradu – Saša Grujić drži besplatni košarkaški kamp

Poklon rodnom gradu – Saša Grujić drži besplatni košarkaški kamp

Proslavljeni košarkaški trener i pomoćnik selektora ruske košarkaške reprezentacije, Vlasotinčanin Saša Grujić, održaće u petak i subotu, 27. i 28. jula, u hali SRC Vlasina u Vlasotincu, košarkaški kamp otvorenog tipa za svu zainteresovanu decu uzrasta od 8 do 18 godina. Na treninge mogu da dođu i deca koja ne treniraju košarku već druge sportove. Kamp će oba dana biti otvoren od 8 do 22 sata.

Ovaj kamp otvorenog tipa je plod želje da izađem u susret mojim Vlasotinčanima koji su želeli da njihova deca prisustvuju kampovima koje godinama realizujemo za decu iz Rusije. S obzirom na to da će na kampu učestvovati i treneri iz OKK Vlasotince, biće to prilika da se izvrši selekcija one dece koja do sada nisu trenirala, za narednu sezonu– kaže Saša Grujić i dodaje da je učešće na kampu besplatno, a zainteresovani treba da se jave do četvrtka 26.jula na broj telefona 0646658443.

Svi učesnici dobiće majcu na poklon, a obezbeđeni su i osvežavajući napitci. Oni koji žele, moći će da gledaju treninge u svojstvu publike.

Dvodnevni besplatni košarkaški kamp organizuje se uz podršku opštine Vlasotince, portala Infodesk Vlasotince i SRC Vlasina.

Takođe pročitajte

Svinjska mast više nije bauk?

Do skora je bila velika zabluda da je svinjska mast štetna za naš organizam. Danas …

Jedan komentar

  1. Postovani… Broj telefona koji ste ostavili u ovom clanku je nedostupan… Da li su Informacije tacne… Nemoguce je prijaviti se za kamp…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.