utorak , februar 19 2019
Početna / ZANIMLJIVOSTI / Počela zimska sezona na niškim bazenima

Počela zimska sezona na niškim bazenima

Ljubiteljima plivanja od danas su dostupni  zatvoreni bazeni Sportskog centra Čair. Radno vreme bazena je od 12 do 18 časova, a cena karte je nepromenjena – 200 dinara. Za organizovane posete i decu cena karte iznosi 100 dinara.
Ove godine izvedeni su radovi na poboljšanju termo izolacije, zaštite od UV zračenja, klima komore iznad rekreacionog i dečijeg bazena, kuglane, sale za fitnes i borilačke sportove, zamena kosog staklenog portala i sređivanje čelične konstrukcije iznad olimpijskog bazena.

Radovi na rekonstrukciji bazena trajali su od maja do početka septembra, izvođač radova je ispoštovao rokove, te bazeni spremno dočekuju posetioce.

Olimpijski bazen dimenzija 21 x 50 x 2,2 m služi za vatrepolo, ronjenje, plivanje i sinhrono plivanje. Rekreacioni bazen dimenzija 33 x 10 x 0,9 / 1,8 m služi za rekreaciju, obuku neplivača, školu plivanja i dečiji bazen dimenzija 10 x10 x 0,5 m. Objekat raspolaže sa tri timske kabine i garderobom za 2.000 kupača. Kapacitet gledališta je 1050 sedišta.

 

Takođe pročitajte

Sreću čine male stvari!!!

Uz parole „Obojimo svet bojama radosti!“  i „Sreću čine male stvari!“ udruženje „Vlasinska vila“ iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.