utorak , januar 23 2018
Action Coin
Početna / BIZNIS / Otvorena još jedna prodavnica poznatog brenda odeće

Otvorena još jedna prodavnica poznatog brenda odeće

Nakon Beograda i Novog Sada još jedan maloprodajni objekat poznatog brenda LC Waikiki otvoren je i u Nišu. Nova prodavnica smeštena je u takođe novootvorenom Stop.Shop.Niš retail parku koji je jedan od većih u zemlji. Prodavnicu je svečano otvorio Sinan Sahin, regionalni menadžer brenda LC Waikiki u prisustvu brojnih gostiju i posetilaca.

Ovom prodavnicom i Nišlije sudobile još jedno mesto na kome mogu da pronađu najširi asortiman odeće visokog kvaliteta za žene, muškarce, tinejdžere i decu, koja prati najnovije svetske modne trendove, uz veoma pristupačne cene.

„Veliko nam je zadovoljstvo da otvaramo još jednu novu prodavnicu u Srbiji, i to u Nišu kao drugom najvećem gradu. Sa velikim entuzijazmom i očekivanjima pravimo planove za centralnu i južnu Srbiju i ovo je samo prvi korak ka daljem rastu i proširenju naše prodajne mreže u drugim gradovima u ovom delu zemlje“, rekao je Sinan Sahin,regionalni menadžer brenda LC Waikiki za Srbiju i BiHwaikiki 2

„Za samo 7 godina poslovanja van Turske uspeli smo da ostvarimo stabilno poslovanje i rast prodaje, a ono što nas posebno raduje je činjenica da su i kupci u Srbiji veoma dobro prihvatili našu misiju da „svako zaslužuje da bude lepo odeven po pristupačnoj ceni. Sada će to moći i Nišlije.

LC Waikiki osnovan je 1985. u Francuskoj, a 1997. godine preuzeo ga je sadašnji turski vlasnik. Od početka širenja svog poslovanja izvan Turske, LC Waikiki je postao jedan od vodećih brendova u ovoj oblasti sa više od 600 prodavnica u skoro 28 zemalja sveta, a ove godine planira da otvori još 140 novih prodavnica van Turske.Svi maloprodajni objekti LC Waikikiprepoznatljivi su po jedinstvenom vizuelnom identitetu, prijatnoj i toploj atmosferi i pristupačnoj organizaciji prodaje koja omogućava kupcima da lako i brzo pronađu sve što im je potrebno.

Takođe pročitajte

Šesti dobrotvorni Svetosavski bal za studente sa hendikepom

Pod pokroviteljstvom Skupštine Grada Niša, Studentski kulturni centar Niš, na inicijativu Hadži Ivana Redija i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *