utorak , januar 22 2019
Početna / KATEDRA / Osnovna škola „8.oktobar“ u najboljem svetlu na Sajmu knjiga

Osnovna škola „8.oktobar“ u najboljem svetlu na Sajmu knjiga

Ovogodišnji Sajam knjiga u Beogradu za nastavnike i učenike osnovne škole „8.oktobar“ iz Vlasotinca ostaće u posebnom sećanju jer su od struke i ljude od pera dobili izuzetne pohvale.

sajam-knjiga-ivanaU organizaciji izdavačke kuće“Eduka“ Ivani Cekić, profesorki srpskog jezika uručena je  prvu nagradu za „Čas za ugled“ za priprem kojim je konkurisala.

Predhodno je direktor škole Svetlana Kocić sa svojim saradnicima i pomoćnikom direktora Žaklinom Đikić uspesno je prezentovala rad škole koja je na poziv Ministarstva prosvete, u okviru Share projekta, ponela priznanje jedna od deset najboljih škola u Srbiji.sajam-knjiga-beograd

Održana je prezentacija u kojoj su predstavljene sve aktivnosti koje su sprovedene ili su toku kako bi se održao kvalitet rada na osnovu koga je škola i dobila ovo laskavo priznanje.

„Biti među deset najboljih škola je obavezujuće ali se svi zaposleni u školi trude da održe epitet najboljih. Aktivna nastava, realizacija uglednih časova, slobodne aktivnosti učenika, rad Učeničkog parlamenta u humanitarnim akcijama su samo jedan deo onoga čime smo se predstavili na Sajmu knjiga, kaže direktorka.

 

Takođe pročitajte

Damjan doplivao prvi do krsta

Devetnaestogodišnji Damjan Ilić iz Niša, student druge godine niškog DIF-a, prvi je doplivao do časnog …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.