subota , maj 26 2018
Početna / TRADICIJA / Održan prvi Novogodišnji bazar

Održan prvi Novogodišnji bazar

Prvi Novogodišnji bazar u organizaciji Turističke organizacije opštine Vlasotince održan je danas u prisustvu 24 izlagača i velikog broja posetilaca. Na štandovima su se našli domaći proizvodi-  od prehrambenih do onih praktične primene, kao i ukrasi i suveniri.

„Želeli smo da damo prednost proizvodima domaće radinosti, da oni budu izbor za poklon najbližima i da time podržimo lokalne proizvođače. Takođe, na taj način iskazujemo i humanost jer će izlagači deo prihoda uplatiti u humanitarne svrhe na čemu im zahvaljujem – rekla je na otvaranju direktor Turističke organizacije Vlasotinca Olivera Cvetković.

Bazar je bio upotpunjen muzičkim programom i performansima, a od gostiju sa strane bili su prisutni proizvođači vurde iz Babušnice.

Pre početka bazara, učenici osnovne škole „Siniša Janić“ kitili su jelku na platou ispred zgrade opštine, uz Deda Mraza, pesmu i igru.

Učestvovali su i učenici osnovne škole “8.oktobar” uz koordinaciju rukovodilaca Učeničkog parlamenta Jelene Đokić i Dragane Stamenković.

„Humanitarnom prodajom raznih rukotvorina, novogodišnjih čestitki i ostalih predmeta naši učenici dali su doprinos ovoj manifestaciji. Učenički parlament naše škole, prepoznatljiv je, pre svega po svom humanitarnom angažovanju, a u pomoć su im pritekli ostali učenici naše škole, od onih najmlađih, pa sve do osmaka koji su kreirali predmete koji su se našli na štandu naše škole, kaže Ivana Cekić, predstavnik škole za odnose sa javnošću.

Takođe pročitajte

Humanitarni bazar za opremanje niške škole „14.oktobar“

“Humanitarni bazar – Mojih ruku rad“ je akcija humanitarnog karaktera koja će se održati 27. maja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *