utorak , novembar 20 2018
Početna / BIZNIS / Novi parking prostor u sklopu Kliničkog centra Niš

Novi parking prostor u sklopu Kliničkog centra Niš

Od sutra će u sklopu Kliničkog centra Niš otpočeti radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju parking prostora, koji se nalazi iza zgrade Centra za patologiju i patološku anatomiju, između starog i novog kompleksa ove ustanove.

Zbrog građevinskih radova, za koje se procenjuje da bi trebalo da traju oko dva meseca, taj prostor neće biti dostupan za potrebe parkiranja, a ulaz u stari deo kompleksa ustanove iz pravca ulice Vojislava Ilića, biće zatvoren sa saobraćaj. S’ tim u vezi, nadležne službe će propisanom saobraćajnom signalizacijom, obeležiti alternativne pravce kretanja kao i mesta na kojima će zaposleni i svi građani koji gravitiraju ka niškom Kliničkom centru moći da parkiraju svoja vozila.
Iz Centra napominju da građevinski radovi i promena interne signalizacije i smera kretanja vozila, ni na koji način neće ugroziti život i zdravlje pacijenata, odnosno uticati na kvalitet pružanja zdravstvenih usluga u KC Niš.
Kako je sređivanje ovog parking prostora od izuzetnog značaja za funkcionisanje same ustanove ali i funkcionisanje saobraćaja unutar kruga Kliničkog centra Niš, molimo za neophodno razumevanje i strpljenje građana i zaposlenih radnika Centra.

Takođe pročitajte

Popust od 10% na svim letovima iz Niša

Popust od 10% na grupe od 11 i više osoba za sve letove koji su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.