sreda , septembar 19 2018
Početna / BIZNIS / Novi hotel, restoran i SPA centar „Vilin“ na Bubnju

Novi hotel, restoran i SPA centar „Vilin“ na Bubnju

Kompleks „Vilin“ poneo je ime po prvom nazivu Niša koga su daleki preci Kelti nazivali „Vilinim gradom“ jer je atmosfera bajkovita i luksuzna. Dozu ektravagancije unosi i restoran u čijem je središtu olimpijski bazen.

vilinoVlasnici Ivica Bogeski i njegova supruga Milena Milošević Bogeski odlučili su se da se nakon više od 20 godina bavljenja trgovinom posvete ugostiteljstvu. Ne kriju da imaju ambiciozne planove jer ništa ne vole da rade polovično.

„Oni koji me poznaju znaju i da se ne bi kockao sa svojim imenom koje sam muktrpno gradio u poslovnom svetu. Ništa nam nije palo sa neba ali volimo izazove. Zato i želimo da gostima ponudimo nešto novo. Ovo će u pravom smislu biti „vilino“ mesto, kutak gde će svako moći da sebi pronađe neki ugođaj. Ukupna površina objekata je pet hiljade kvadrata u okviru kojih je restoan za proslave, bazen površine 180 kvadrata, zatim SPA centar sa svim potrebnim sadržajima i hotel sa 13 soba, upućuje nas Ivica koji je posebno ponosan na apartman od 160 kvadrata u kome se takođe nalazi bazen. Sve sobe su prostrane i komforne jer se prostiru na po pedesetak kvadrata.vilin-restoran

„Nišu se otvaraju nove mogućnosti razvojem redovnih linija sa aerodroma a takođe manifestacije poput Nišvila ili Filmskih susreta zaslužuju da imaju ponudu koja će ih pratiti, kaže Ivica koji se za lokaciju na Bubnju odlučio zato što je tu rođen i tu je proveo ceo svoj život.

„Ovde sam svoj na svome a tako želim da se osećaju svi naši gosti, kaže i dodaje da će svi sadržaji bez obzira na ekskluzivitet biti pristupačni.

0-02-05-a716d391d5910a5bf66117799cab776c4edfe1b5afe44566d6def2442a9c01d3_fullSvečano otvaranje kompleksa bilo je radno i prvi gosti bile su zvanice knjigovodstvene agencije „Eltus“ čija je vlasnica Svetlana Milić i dugogodišnji saradnik porodice Bogeski. Ona je „punoletstvo“ svoje agencije proslavila u novom restoranu u prisustvu par stotina zvanica.

„Kao i sve u „Vilinom“ i jelovnik je poseban a zahvaljujući šefu kuhinje Nenadu Stojanoviću možemo pripremiti sve što naši gosti zamisle, pohvalio nam se menadžer Igor Tanasković.

Takođe pročitajte

Ražnjić na izviđački način

Ovaj obrok se na kampu priprema kao večera, otkriva nam Danica Kocevska koja uveliko priprema  …

Jedan komentar

  1. Ja nikako ne mogu da nadjem adresa na kojoj je kompleks „vilin“ na Bubnjum

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.