sreda , januar 16 2019
Početna / DOŽIVETI STOTU / Novi dom za samohranu majku Jelenu i njene tri ćerke

Novi dom za samohranu majku Jelenu i njene tri ćerke

Zahvaljujući sredstvima prikupljenim u velikoj humanitarnoj akciji “Srce za decu”, koju već pet godina organizuje „Blic fondacije“ samohrana majka Jelena Mitrović i njene tri maloletne ćerke Anđela, Emilija, i Milica dobile su novu, kompletno opremljenu kuću.

Sestre Anđela (10), Emilija (12) I Milica (15) sa majkom Jelenom (33) do sada su živele u Rakovcu, u jedoj trošnoj sobici od devet kvadrata, bez vode i kanalizacije. Sestre su ostale bez oca pre deset godina.

Poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Davidovcu. O troje nejači brigu je, na svoja krhka leđa, preuzela majka Jelena. Od tada, jedini izvori prihpoda su im socijalna pomoć i dečiji dodatak.

„Blic fondacija“ je, podržavajući decu na prvom mestu, odlučila da pokrene akciju prikupljanja sredstava za ovu porodicu kako bi devojčice imale noramlne uslove za život i srećnije detinjstvo. Opština Bujanovac je poklonila plac, a “Blic fondacija sagradila kuću od 60 kvadrata i kompletno je opremila zahvaljujući sredstvima donator i ljudima dobre volje.

Takođe pročitajte

Vrhunski kuvari pripremaju jedinstvena jela po „four hands“ konceptu

U Beograd je konačno stigao Roberto Cerea, slavni kuvar, vlasnik i šef restorana „Da Vittorio” …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.