subota , februar 16 2019
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Nišlije sutra dočekuju Olimpijce

Nišlije sutra dočekuju Olimpijce

Na balkonu Gradske kuće u Nišu sutra u 19.30 sati organizovan je doček niških olimpijaca koji su na Olimpijadi osvojili medalje. Prema rečima inicijatora ove akcije Marjana Cvetkovića u Niš stižu tri medalje a organizatori su Grad Niš i prijatelji.

gradska kuca„U Niš stižu tri medalje. Kao da su se vaterpolista Sava Ranđelović, košarkaš Stefan Jović i pomoćni trener košarkašica Dragan Ratković dogovarali da nam poklone od svake po jednu. Niš se iz Ria vraća sa zlatnom, srebrnom i bronzanom. Šampioni i šampionke, vaše medalje sijaju podjednako, izjavio  je Marjan Cvetković za Media i reform centar.

„Predstavnici ministarstva, saveza, komiteta obaveštavamo vas da i Niš ima balkon za doček, i to ne jedan. Sadašnje i buduće generacije, možda novi olimpijski šampioni, imaju dlanove za aplauze. Gradski oci, šta čekate?! Šaljite taj poziv! Naš balkon već jednom mora da proradi i zbog Stefana i zbog Save i zbog Dragana. Spremni smo da dočekamo i vaterpoliste i košarkaše i košarkašice i ostale odlikaše! Dobrodošli u grad meraka, meraklijski smo i navijali i slavili!

Takođe pročitajte

Sveti Trifun u Srbiji ipak popularniji od Dana zaljubljenih

Danas je dan „D“ za priče o ljubavi i sasvim je sigurno da je većina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.