sreda , februar 20 2019
Početna / BIZNIS / Najveće bundeva u Srbiji teška je 300 kilograma

Najveće bundeva u Srbiji teška je 300 kilograma

Ove godine najtežu bundevu u Srbiji proizveo je Dušan Jankova iz Suruga i ona je kao atrakcija postavljena na ulazu u hipermarket Tempo Ada.

Svi zainteresovani sugrađani već danas mogu napraviti jedinstvenu fotografiju sa bundevom, postaviti je na Tempo FB stranu i tako steći pravo za učešće u konkursu. Tri najkreativnije, prema mišljenju stručnog žirija, će u utorak 1. novembra biti nagrađene vaučerima za kupovinu u ovom hipermarketu.

„Tempo se uvek trudi da kupcima pruži dodatni ugođaj prilikom kupovine. Za Uskrs smo organizovali malo ostrvo za farbanje jaja, za Novogodišnje praznike naš Deda Mraz tradicionalno uveseljava decu u svim Tempo hipermarketima, a postavljanjem najveće bundeve želimo i da kupcima u našoj zemlji, približimo atmosferu praznika ’Noć veštica’ koji se tradicionalno proslavlja u svim svetskim metropolama.“, rekla je Marija Dimitrijević, marketing menadžerka Tempa, koja je pozvala sve Beograđane da budu kreativni i da naprave što zanimljivije fotografije sa bundevom.

PR

 

Takođe pročitajte

Iskoristite svetski dan turističkih vodiča na najbolji način

Povodom Svetskog dana turističkih vodiča Udruženje turističkih vodiča Niš organizuju besplatna razgledanja Niša i okoline …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.