subota , februar 16 2019
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Nagradni fond na Fjučers turniru 10 hiljada dolara

Nagradni fond na Fjučers turniru 10 hiljada dolara

Kvalifikacionim  delom turnira na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) danas je počeo FJUČERS u ženskoj  seniorskoj kategoriji a reč je  o turniru čiji je nagradni fond 10.000 dolara.

Glavni deo turnira počeće u utorak 5. jula a za prvi reket turnira boriće se teniserke iz 36 država (Srbija, Rusija, Slovačka, Francuska, Ukrajina, Bugarska, Austrija, Turska, Češka, Južnoafrička Republika, Japan, Velika Britanija, Holandija, Makedonija, Rumunija, Poljska, BIH, Švedska, Italija, Hrvatska, Norveška, Švajcarska, Španija, Izrael, Ekvador, Indija, Kipar, Slovenija, Argentina, Nemačka, USA, Belorusija, Belgija, Danska, Letonija i Maroko).

Početak programa na turniru je predviđen za 10 sati i ulaz je slobodan.

 TAŽ je za samo 8 godina rada stvorio veliki broj takmičara i takmičarki od najmlađeg uzrasta do nivoa seniora i seniorki koji postižu brojne rezultate počev od toga da je ženska ekipa šampion države do 16 i 18 godina, a vicešampion u konkurenciji seniorki, dok je muška ekipa Teniske akademije Živković seniorski vicešampion.

Teniska akademija Živković – TAŽ je počeo sa radom aprila 2008. godine kao prva teniska akademija u Srbiji sa dva teniska terena. TAŽ danas ima 10 teniskih terena.

Takođe pročitajte

Za dobro vino Zarezoja se mora ispoštovati

Slaviša Dinić iz Donjeg Matejevca kao svaki pravi vinogradar i vinar današnji dan, 14.februar proveo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.