nedelja , februar 17 2019
Početna / AGRO / Nagrada za najlepše dvorište Ljubiši Cvetkoviću

Nagrada za najlepše dvorište Ljubiši Cvetkoviću

U okviru konkursa ,,Neka cveće govori“ izabrano je najlepše dvorište, balkon i dvorište stambene zgrade.

Na konkurs je stigao veliki broj prijava građana, pa je komisija, na osnovu fotografija priloženih uz prijave, napravila uži izbor i obišla te lokacije.“Imali smo zaista težak posao, jer su svi prijavljeni uložili izuzetan trud i sve bašte i dvorišta koje smo obišli su prelepi- rekla je predsednica Komisije za komunalna pitanja i urbanu estetiku Olivera Đorđević i dodala da se Komisija pri odlučivanju rukovodila ocenom da je čitav prostor dvorišta skladno uređen, a ne samo jedan deo.

Nagrađeni su:

1.u kategoriji najlepše uređeno dvorište nagradu je dobio Ljubiša Cvetanović iz Brzog Broda
2.u kategoriji najlepše uređen balkon nagradu je dobila Mirjana Stanković iz Ulice Marijana Badela i
3.u kategoriji najlepše uređeno dvorište stambene zgrade nagradu je dobila stambena zajednica Vizantijski Bulevar  br. 36

Za najlepše uređeno dvorište, balkon i dvorište stambene zgrade biće dodeljene nagrade u iznosu od po 30 000 dinara.Nagrade najboljima uručili su predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić, član Veća Gradske opštine Medijana Bojan Cvetković i predsednica Komisije za komunalna pitanja i urbanu estetiku Olivera Đorđević.
Inače, pravo da se prijave na konkurs imali su svi građani sa teritorije Gradske opštine Medijana, dakle ravnopravno sugrađani koji žive u privatnim i stambenim zgradama.
Konkurs ,,Neka cveće govori“ za najlepše uređeno dvorište, balkon i dvorište stambene zgrade raspisale su Gradska opština Medijana i Komisija za komunalna pitanja i urbanu estetiku u želji da nagrade sugrađane koji vredno i sa ljubavlju uređuju životni prostor.
Akcija „Neka cveće govori“ takmičarskog je, motivacionog i nagradnog karaktera, za sve one koji, uređujući sopstveni prostor, doprinose lepšem izgledu ne samo najveće niške opštine već i Grada Niša u celini.

 

 

Takođe pročitajte

Da li biste mogli da živite u stanu od 8 kvadrata?

Svetske prestonice karakterišu prenaseljenost i nezamislive cene mesečnih kirija. Neretko, iz ovih razloga, ljudi žive …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.