nedelja , decembar 17 2017
Početna / BIZNIS / Na koji način mama može da radi i zaradi putem interneta

Na koji način mama može da radi i zaradi putem interneta

EU info kutak Niš i Centar za mame organizuju besplatnu radionicu ,,Na koji način mama može da radi i zaradi putem interneta’’ u subotu, 25. novembra od 13 časova u EU info kutku.

Uvodno predavanje držaće Radmila Petrović koja radi u firmi HTEC kao inženjer za testiranje softvera i kontrolu kvaliteta.
Nakon toga, dve mame, samostalne preduzetnice, Irena Nakić i Mirjana Miletić, podeliće sa prisutnima svoja iskustva -kako naći posao putem interneta i koje sve mogučnosti pruža internet za rad i zaradu.
Samostalno poslovanje je idealno za majke jer se, zbog brojnih obaveza oko dece, izbegava koncept radnog vremena i odlaska na posao. Na ovaj način mame mogu da daju svoj doprinos, ostvare svoje radno pravo, zarađuju i osećaju ispunjeno.
Radionica je namenjena mamama koje traže posao,ali i majkama koje žele dodatnu zaradu, nova iskustva i saznanja. Prisustvo je potrebno prijaviti na mejl nis@centarzamame.rs

Takođe pročitajte

Mogu sve sam – da li ste jedan od njih?

Uspešni ljudi nedozvoljavaju sebi luksuz samodovoljnosti.”Pitanja!? Osnov svega. Osnov razvitka ,postojanja i opstanka. Ona nas …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *