petak , februar 15 2019
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Movie night i specijalna ponuda u bioskopu Cineplexx

Movie night i specijalna ponuda u bioskopu Cineplexx

Za sve korisnike Cineplexx bonus kartice i one koji to žele da postanu, pripremljen je još jedan Movie night na kojem se nagrađuje vaša vernost!

U petak, 25. maja na specijalnoj projekciji filma „Solo – Star Wars priča“od 20 časova članove Cineplexx bonus kluba očekuju dupli bodovi za kupljene ulaznice, kao i brze kase, za specijalni filmski užitak. Karte za Movie night su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš.

„Solo – Star Wars priča” ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

Solo vas vodi na fantastično putovanje dalekim galaksijama, a mi vas nagrađujemo duplim bonus bodovima na vašoj Cineplexx bonus kartici! Sve što je potrebno jeste da budete član Cineplexx bonus kluba i da svoje ulaznice kupite na blagajni bioskopa ili online, ovog petka.

I ovoga puta, tu su posebno obeležene brze kase, jer se Cineplexx Niš potrudio da upravo vi imate prvenstvo prolaza te večeri. Ukoliko niste naš član, ne brinite, registracija te večeri će biti dostupna, potrebno je samo da pronađete bonus kartica kutak u bioskopu Cineplexx i uživanje ovom filmu i sjajne pogodnosti za Cineplexx fanove može da počne!

Takođe pročitajte

Za dobro vino Zarezoja se mora ispoštovati

Slaviša Dinić iz Donjeg Matejevca kao svaki pravi vinogradar i vinar današnji dan, 14.februar proveo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.