sreda , maj 23 2018
Početna / KATEDRA / Milica Miljković – učenik generacije Tehničke škole

Milica Miljković – učenik generacije Tehničke škole

Za učenika generacije Tehničke škole u Vlasotincu proglašena je Milica Miljković koja je na republičkom takmičenju iz arhitekture osvojila prvo mesto

milica miljkovic tehnicka skola vlasotinceU vremenu kada se na televizijskim ekranima promovišu najniže vrednosti,kada starlete,pevaljke i sponzoruše sve više prostora imaju. Kada nisi u centru pažnje ako nisi viđen na VIP mestima sa sumnjivim VIP društvom pišemo o onima koji su snaga ovog društva,mladi,pametni i uspešni. Koji plene svojim stavom i optimizmom.
rad milica miljkovicMilica Miljković,devojka koja je samo svojim radom i trudom,bez ičije pomoći, postigla najznačajnije rezultate i svojoj školi donela prvo mesto sa Republičkog takmičenja iz Arhitekture a samim tim postala i Učenik generacije u školskoj 2015/2016.godini.

Tokom školavanja nikada nije dobila četvorku a trenira i kik boks.
Miličina je jedina želja je da upiše Arhitekturu,iako sigurna u svoje znanje strepi zbog upisa na fakultet jer se jako mali broj učenika upisuje.Ovoj divnoj devojci poželećemo mnogo sreće u predstojećem periodu i da i dalje svoj grad predstavlja u najlepšem svetlu.

Takođe pročitajte

YOUTH VIBES – portal za mlade

Učenice drugog razreda niške gimnazije “Svetozar Marković” odlučile su da pokrenu portal namenjen njihovim vršnjacima, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *