subota , januar 20 2018
Action Coin
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Milan Tomin iz Novog Sada trijumfovao na olimpijskom Triatlonu

Milan Tomin iz Novog Sada trijumfovao na olimpijskom Triatlonu

Prvak Srbije u olimpijskom Triatlonu za 2016. je Milan Tomin iz Triatlon kluba „Triogu racing“ iz Novog Sada. On je ovu titulu izborio rezultatom 1 čas, 59 minuta i 25 sekundi na prvenstvu Srbije u trijatlonu koje je održano na Vlasinskom jezeru.
vlasinsko jezero medaljeU kombinaciji plivanja na 1.500 metara, vožnje bicikla 40 kilometara i trčanja 20 kilometara drugo mesto na prvenstvu pripalo je Danilu Jovanoviću iz TK ”Tamiš” Pančevo, a treće Nemanji Koraću iz TK Tria Coaching, Beograd.

U ženskoj konkurenciji trijumfovala Aneta Arifi, članica TK „Olimpija“ iz Bora rezultatom 2 časa 34 minuta i 2sekunde.vlasinsko jezero triatlon

U juniorskoj konkurenciji u Sprint Triatlonu pobedio je Lazar Dedić iz Sombora, rezultatom 1čas 29 minuta i 05 sekundi, ispred Miloša Bilića iz Beograda i Nikole Medana iz Pančeva.

vlasinsko jezero triatlon bicikliPobednik u sprint triatlonu je Danilo Radojković iz Bora sa rezultatom 1čas, 10 minuta i 26 sekundi, ispred Rastka Radosavljević iz Pančeva i Jovana Rajovića iz Beograd.

U ženskoj konkurenciji pobednica Sprint triatlona je Vanja Rajčić iz TK Požarevac.

Organizatori takmičenja su Trijatlon unija Srbije, Trijatlon sudijska organizacija, opština Surdulica i Šri Činmoj Maraton Tim iz Niša.

Takođe pročitajte

Digitalno osvežen film „Ko to tamo peva“ pred niškom publikom

Projekcija digitalno resttaurisane verzije kultnog filma „Ko to tamo peva“, Slobodana Šijana iz 1980. godine …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *