ponedeljak , decembar 10 2018
Početna / BIZNIS / Letovi od Niša do Berlina dva puta nedeljno od 4.septembra

Letovi od Niša do Berlina dva puta nedeljno od 4.septembra

PRVI let iz Srbije na novoj liniji iz Niša do Berlina niskotarifna avio kompanija  RYANAIR najavila je za 4. septembar ove godine.Očekuju se da će ova linija doneti oko 30.000 putnika a letovi se planiraju četvrtko i nedeljom.

Ryanair sa zadovoljstvom otpočinje poslovanje na srpskom tržištu i raduje se što će uticati na razvoj srpskog turizma, saobraćaja i otvaranje novih radnih mesta.

Ryanair će proslaviti objavu nove linije Niš-Berlin puštanjem u prodaju avio karte sa početnom cenom od €24,99 za putovanja od septembra do novembra 2016.godine. Ove niske cene karata će biti dostupne na sajtu www.ryanair.com do srede u ponoć 27. aprila 2016. godine.

Izvršni Direktor Marketinga i Prodaje za Istočni Mediteran  Chiara Ravaraiz Ryanair-a izjavila je:

“Ryanair se raduje objavljivanju dolaska u Srbiju i otvaranjusvoje 32. destinacije. Takođe se raduje početku letova od septembra 2016. godine sa linijom za Berlin Schonefeld koja će doneti 30.000 putnika na godišnjem nivou. Putnici iz Srbijevećmogu da očekuju poboljšanje usluga Ryanair-a u predstojećim mesecima kao i nove enterijere aviona, nove uniforme ali i više novih linija i to sve kroz program ‘Always Getting Better’ jer Ryanair, pored niskih cena avio karata, svojim putnicima nudi još mnogo više.

 

 

Takođe pročitajte

Beogradski sajam venčanja nudi lek protiv stresa mladenaca

Poput svojevrsnog antistres vodiča za buduće mladence, Belgrade Wedding Show sa svojim mnogobrojnim izlagačima i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.