nedelja , decembar 9 2018
Početna / LOKAL PRESS / Leto u Vlasotincu – promene u završnici

Leto u Vlasotincu – promene u završnici

U završnoj nedelji manifestacije Leto u Vlasotincu, zbog najavljene kiše, došlo je do promene termina održavanja pojedinih delova programa, kaže direktor Kulturnog centra Boban Dimitrijević.

Koncert Gradskog orkestra Vlasotinca odložen je do daljnjeg, a javnost će blagovremeno biti obaveštena o novom terminu održavanja. Koncert niškog džez orkestra Big bend će umesto 24.jula, biti održan u četvrtak 2.avgusta u 20.30 na platou ispred zgrade opštine.

Za sredu 25.juli u 20.30 ostaje koncert romansi, starogradske i evergrin muzike Miloša Radovića koji će pevati u dvorištu Kulturnog centra, a ukoliko vremenske prilike to ne dozvole, koncert će održati u galeriji Kulturnog centra na keju. Ispred ove galerije u petak 27.jula u 20 sati biće izvedena dečja predstava „Čokoladovići“ Dragana Radovića.

U četvrtak 26.jula od 20 sati, u Manakovoj kući u Beogradu, biće predstavljeno Vlasotince i manifestacija Vinski bal. Dani Vlasotinca u Beogradu deo su ovogodišnjeg programa Leto u Vlasotincu, koje je počelo 4.a završava se 27.jula.

Organizator je Kulturni centar.

Takođe pročitajte

Mladi u rešavanju problema lokalne zajednice

Centar za razvoj Srbije iz Beograda u partnerstvu sa Centrom za razvoj građanskog društva PROTECTA …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.