nedelja , februar 17 2019
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Leskovčani vozili bicikl sa gradonačelnikom

Leskovčani vozili bicikl sa gradonačelnikom

U čast obeležavanja Međunarodnog dana fizičke aktivnosti u Leskovcu je danas je organizovana akcija pod nazivom „Vožnja bicikala sa gradonačelnikom“.U vožnji je učestvovalo oko 300 biciklista, među kojima su pored, gradonačelnika Gorana Cvetanovića i predsednika skupštine Aleksandra Đurovića, koji su predvodili kolonu, učestvovali i predstavnici lokalne samouprave, direktori javnih preduzeća i institucija. Koloni su se pridružili, sa juče osvojenom medaljom, paraolimpijci Milan Petrović i Goran Šmelcerović.

Na konferenciji održanoj na startu, ispred Leskovačkog kulturnog centra, gradonačelnik Cvetanović se zahvalio građanima na velikom odazivu i naglasio važnost fizičke aktivnosti:

U cilju promocije zdravih stilova života, povodom obeležavanja Međunarodnog dana fizičke aktivnosti, kao odgovorna Lokalna samouprava, organizovali smo ovu manifestaciju.“

Današnja maršruta je ujedno i bila promocija renoviranog Opštinskog puta 16, deonice Leskovac – Most na Južnoj Moravi. Za ovu deonicu izdvojeno 56,5 miliona dinara. Učesnici su na kraju vožnje imali priliku da se okrepe u krugu Postrojenja za prečišćavanje voda. Biciklistima je rukovodstvo JP „Vodovod“ pružilo priliku da obiđu postrojenje.

Takođe pročitajte

Majka Vinka – jedino i najveće bogatstvo su deca

„Poželeo sam uspomenu sa njom i kada sam kleknuo pored nje da se slikamo zagrlila …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.