petak , januar 18 2019
Početna / KATEDRA / Leskovačka „Sloga“ opremljena novim dresovima

Leskovačka „Sloga“ opremljena novim dresovima

Iako je polusezona i pauza u takmičenjima,kompanija Mozzart aktivno nastavlja sa svojom podrškom lokalnom sportu.

Akcija„Novi dresovi za nove šampione”obilazi jug Srbije, pa će nastavak sezone u novim dresovima dočekati i fudbaleri „Sloge“ iz Leskovca.

FK Sloga Leskovac je osnovan 1946.godine i od tada  se neprekidno takmiči, trenutno u niškoj fudbalskoj Zoni jug. Najveći uspeh fudbaleri Sloge su ostvarili 2004.godine kada je ušli u Srpsku ligu, Grupa istok, i u njoj su se takmičili do 2008. godine. Ovde je poniklo dosta talentovanih fudbalera koji su igrali u nekim od najvećih klubova u Srbiji i regionu.

Kontakt koji je ostvaren s kompanijom Mozzart je od izuzetnog značaja za naš klub i kao predsednik kluba zahvaljujem na sportskoj opremi koju smo dobili – dve garniture kvalitetnih dresova. Zahvalnost dugujemo i lokalnoj samoupravi koja pomaže klub i zbog koje možemo normalno da funkcionišemo. Znam da nismo jedini klub koji je dobio pomoć od Mozzarta, tako da nam je drago da je pomoć stigla od društveno-odgovorne firme, koja, pored svega, ima  za cilj da unapredi razvoj fudbala u Srbiji. Hvala Mozzartu, poručio je Aleksandar Đorđević, predsednik kluba.

Dresovi su svečano uručeni na uplatno-isplatnom mestukompanije Mozzart u Leskovcu, gde se prisutnima u ime kompanije obratila Dragana Stević, menadžer podregiona

„Akcija „Novi dresovi za nove šampione” pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicima, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima. Više od 60 klubova veći gra u Mozzartovim dresovima, a od da nasi Sloga.Kompanija Mozzart vam želi mnogo uspeha u nastavku prolećne fudbalske sezone.

Takođe pročitajte

Naučite jezik naroda kome su pivo i kobasice nacionalni simbol

Na nemačkom jeziku možete komunicirati sa 100 miliona stanovnika Evrope i to je samo jedan …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.