ponedeljak , decembar 10 2018
Početna / BIZNIS / Lepa vest za filmofile i zaljubljene – Cineplexx otvara bioskop u Nišu

Lepa vest za filmofile i zaljubljene – Cineplexx otvara bioskop u Nišu

Austrijska kompanija Cineplexx je potpisala ugovor sa STOP.SHOP. centrom u Nišu i najavila otvaranje svog bioskopa na jesen ove godine.

Bioskop Cineplexx Niš imaće pet sala, opremljenih sa najmodernijom tehnologijom, VIP i ljubavnim sedištima, RealD 3D sistemom i sa ukupno 850 mesta. Ljubavna_sedista

Kompanija Cineplexx je na tržištu Srbije prisutna pet godina, sa bioskopima u Delta City-u i UŠĆE Shopping Centru u Beogradu i tržnom centru Plaza u Kragujevcu.

Ulaz u bioskop“ Zadovoljstvo nam je da na spisak postojećih bioskopa dodamo i novi Cineplexx u najvećem gradu na jugu Srbije i na taj način proširimo bioskopsku mrežu i pružimo posetiocima savršen filmski doživljaj, naveli su u svom saopštenju.bioskop platno

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Cineplexx bioskopi sa najsavremenijom digitalnom opremom omogućavaju izuzetno visok kvalitet slike i zvuka, kao i 3D tehnologiju u salama u Beogradu i Kragujevcu. Danas Cineplexx mrežu čini 40 bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj i Italiji.

Takođe pročitajte

Zašto niste uvek siti nakon jela? Dijetetičar ima odgovor

U većini slučajeva, cilj unosa hrane je da budemo manje gladni – ili, u idealnom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.