subota , maj 26 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Konkurs za umetnike

Konkurs za umetnike

Kafe galerija Paris Art raspisala je drugi po redu konkrus za umetnike koji žele da izlažu i prezentuju svoj rad.

Prvi ciklus koji je trajao od oktobra do decembra 2017. omogućio je građanima Niša deset kulturnih dešavanja: književno veče “Pesma o pesmi” koje su priredile studentkinje književnosti Jovana Došlo i Jelena Mikić, internacionalno veče u organizaciji udruženja Mladi istraživači Srbije i ekološkog udruženja Zeleni ključ, književno veče francuske i srpske poezije u saradnji sa organizacijom KOM 018, samostalnu izložbu Emine Perić, samostalnu izložbu Nemanje Vučkovića, izložbu vizuelne umetnosti Mine Stefanović kao i izložbu grupe autora u okviru manifestacije Noć muzeja: fotografija neformalne grupe NI Foto, aktova niške umetnosti Jelene Stošić i izložbu fotografija nastalih u okviru projekta: “Prenesi znanje da mržnje bude manje” Centra za razvoj civilnih resura iz Niša.

Svake prve srede u mesecu u saradnji sa organizacijom “Srbija za mlade” organizovan je kviz: “Koliko mladi poznaju Srbiju” dok je sa Udruženjem Zoo planet iz Niša organizovana humanitarna akcija u okviru koje su prikupljana sredstva za pomoć životinjama smeštenim u pomenutom udruženju.
Kafe galerija Paris Art koja se nalazi u ulici Mije Petrovića 4b na raspolaganju je svim formalnim i neformalnim grupama, nevladinim organizacijama i udruženjima, afirmisanim i neafirmisanim umetnicima svih profila koji svakodnevno čine kulturnu ponudu grada Niša bogatijom.
Prostor za sve oblike umetničkog izražavanja je besplatan, a vrsta umetnosti kao i broj godina nisu ograničeni.
Konkurs je otvoren do 26. marta, prijave su mejlom (sa osnovnim kontakt podacima) i opisom ideje na mejl kocevboban@gmail.com
Umetnički program biće realizovan od aprila do juna meseca 2018. godine.

Takođe pročitajte

OSAM trikova za kontrolu porcija koji zaista deluju!

Dr Lisa Jang, internacionalno priznat nutricionista, ekspert za kontrolu porcija, autor plana ‘’Portion teller’’ savetuje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *