ponedeljak , novembar 20 2017
Početna / BIZNIS / Kompanija „Leoni“ poklonila klime bolnici

Kompanija „Leoni“ poklonila klime bolnici

Kompanija „Leoni“ poklonila je Opštoj bolnici u Prokuplju „Dr Aleksa Savić“ četiri klime koji će biti instalirane na Dečjem odeljenju, Odeljenju ortopedije i Odeljenju interne medicine.Leoni klime bolnici„U ovim tropskim letnjim danima klime su nam itekako potrebne, tako da je ova donacija došla u pravo vreme. Kompanija „Leoni“ je u prethodnom periodu pomagala prokupačku bolnicu brojnim donacijama koje su osavremenile rad pojedinih odeljenja i poboljšale uslove lečenja, istakao je pomoćnik direktora bolnice za hirurški sektor dr Nenad Radmanović.

Prema rečima predstavnika menadžmenta LEONI Andrijane Stefanović, iz budžeta ove firme izdvojeno je oko 150.000 dinara, čime je obezbeđeno šest klima uređaja, tako da će tokom naredne nedelje prokupačkoj bolnici biti dopremljene još dve klime.

„Donacije naše Kompanije prvenstveno su usmerene na ustanove koje su u službi građana, tako i ova ima za cilj da obezbedi prijatniji boravak pacijentima u bolnici. Zadovoljstvo je kada možete da pomažete i što nam je pružena prilika da uvek kada smo u mogućnosti, to i ostvarimo, kazala je Stefanović.

Takođe pročitajte

Najveći skup povrtara juga Srbije

Na najvećem skupu povrtara juga Srbije koji će se održati 1.decembra u Domu Vojske biće …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *