subota , februar 23 2019
Početna / KATEDRA / Kakav grad žele niški mališani

Kakav grad žele niški mališani

Talentovana deca niških vrtića nastavljaju da svojim čarobnim sjajem „obasjavaju grad“ pa su  okviru manifestacije“Dani Pčelice“ koja je obeležila mesec maj, održane su „Pozorišne čarolije“ PU Pčelica.

U čarobni svet mašte i pozorišta vodila su nas deca vrtića Maslačak, Leptirić i Bajka. Graja je utihnula i glumački talenat naših malih i vrednih pčelica ušao je u svaki kutak Pozorišta lutaka.

„Grad kakav želimo“ je predstava dece najstarijih grupa vrtića Maslačak. Njihova slatkoća, opušteno kretanje po sceni, uživanje kao da su tu svakodnevno, očarali su publiku u prepunoj Sali. Lakoću glumačkog izraza pokazali su i mališani vrtića Bajka predstavom „Pokondirena tikva“. „Leptirići“ su uzleteli posle uspešno izvedene predstave „Princ i monah Sava“.

Deca najstarijih grupa vrtića Maslačak, Leptirić i Bajka plenili su na Pčelicinim „Pozorišnim čarolijama“, oplemenili i dotakli magijom glume srca svih prisutnih.

PU Pčelica šalje veliko hvala predsednici žirija Dragani Jovanović, glumici Narodnog pozorišta. Predškolci su ponovo bili na visini zadatka, a grad Niš je dobio još jednu manifestaciju kojom može da se ponosi.

Takođe pročitajte

DRVENAC – zato što volimo drvo

Razmere posledica Svetske ekonomske krize teško je precizno obraditi i još godinama će se ekonomski …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.