petak , januar 18 2019
Početna / ZANIMLJIVOSTI / Iz Sofije po autogram Al di Meole

Iz Sofije po autogram Al di Meole

Strastveni kolekcionar ploča i roker Borislav Pavlov iz Sofije strpljivo je satima ispred pres centra Nišvilla čekao dolazak slavnog gitariste Al di Meole „naoružan“ flomasterom i pločama ovog muzičara.

pavlov plocePavlov je pre Nišvila posetio i Gitarijadu u Zaječaru ali je požurio za Niš da bi „ulovio“ Meolin autogram. On kaže da ploče sa autogramima koje prikupi ne prodaje.13987772_1018308774952168_1004509418_o

„Imam veliku kolekciju ploča i jednu sam uspeo da prodam za 400 evra. U pitanju je album ruske pevačice Ane Pugačove koja se snimila samo tri albuma. Jedan od njih u maloj seriji snimila u Bugarskoj. Taj album sam prodao jednom Rusu koji živi u Americi, pohvalio nam se Borislav. On kaže da je činjenica da cena vinil ploča na tržištu raste ali da ona zavisi od kvaliteta i serija koja su izdate.

Pavlov je veliki fan Pola Rodžersa i čak je bio na njihovom konceru u Londonu, među poslednjim koji su imali. Kaže da je muzička scena Srbije i Bugarske slična i da se festival identičan Nišvillu ovih dana održava u Banskom gde nastupa i zvezda ovogodišnjeg Nišvilla Jos Stone.

Takođe pročitajte

Naučite jezik naroda kome su pivo i kobasice nacionalni simbol

Na nemačkom jeziku možete komunicirati sa 100 miliona stanovnika Evrope i to je samo jedan …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.