utorak , decembar 11 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Humanitarno izvođenje predstave „Mamin dašak u svemiru“

Humanitarno izvođenje predstave „Mamin dašak u svemiru“

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra Niš će u ponedeljak 3. decembra u Pozorištu lutaka odigrati predstavu „Mamin dašak u svemiru“, a sav prihod od prodaje ulaznica otići će udruženju „Iz kruga“.

Početak predstave zakazan je za 19 časova. Кarte se mogu nabaviti u agenciji „Travego“ po ceni od 200 dinara, kao i na blagajni Pozorišta lutaka, na dan igranja predstave od 17 časova. Na samom ulazu biće postavljena i donatorska kutija za sve one koji budu želeli da daju i dobrovoljni prilog.

Inače, cilj udruženja „Iz kruga“ je da kroz psihološku i besplatnu advokatsku pomoć pomogne osobama sa invaliditetom, a pre svega ženama, koje trpe neki od oblika nasilja i diskriminacije.

Podsetimo, predstava “Mamin dašak u svemiru“ svoju premijeru imala je oktobra, a na nedavno održanom festivalu u Novom Sadu, osvojila sedam nagrada, od čega i priznanje za najbolju predstavu u celini!

Pozivamo sve ljubitelje pozorišta da dođu i pogledaju predstavu za čija se izvođenja do sada uvek tražila karta više, a samim tim i budu humani i pomognu rad udruženja „Iz kruga“.

Takođe pročitajte

Hidroelektrana „Vučje“ pod zaštitom

Zavod za zaštitu spomenika kulture Niš Hidroelektranu „Vučje“ evidentirao je kao dobro koje uživa prethodnu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.